Stemmer fra Groruddalen

Boklansering og minikonsert på Litteraturhuset fredag 16. november kl 19.00

 

Praktboka Stemmer fra Groruddalen viser noe av mangfoldet i Groruddalen: Her er både fotografier og dikt, prosa og tegneserier, T-bane, kjøpesentre, elg og motorveier – alt laget av kunstnere med tilknytning til Kulturhuset Steinbruddet.

Se musikkvideo'en til - Stemmer fra Groruddalen på nettstedet www.stemmerfragroruddalen.no etter 16. nov.

Lanseringen blir feiret på Litteraturhuset med opplesninger av Lene Ask, Ane Solberg Nydal, Ingvild H. Rishøi og Jørn H. Sværen. Enerly/Løkra-band og koret Steinbrudene urframfører et musikkstykke dedikert til Groruddalen. I tillegg blir det minikonsert med Enerly/Løkra og mulighet til å kjøpe signerte bøker. Se pressemelding om boka her: http://www.kulturmeglerne.no/kulturmeglerne/views/9580

 I tillegg til boklansering blir det utdeling av Oslo Kommunes frivillighetspris for 2012. Prisen tildeles Steinar Enerly for hans arbeid med å etablere og drive Kulturhuset Steinbruddet.

KJØP OG BESTILLING

Stemmer fra Groruddalen finnes i bokhandelen fra 16. november. Utsalgsprisen er kr 299. Boka kan også kjøpes via Steinbruddet, enten på e-post steinbruddet@online.no eller i kulturhuset. Prisen er kr 299,- + eventuell porto.

Journalister kan få boka tilsendt ved henvendelse på e-post: steinbruddet@online.no

Stemmer fra Groruddalen er finansiert av Groruddalssatsingen.

 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter