Nytt i Steinbruddet fra januar 2014

Det vil ikke lenger være en fast kafe/galleri i Steinbruddet på onsdager og søndager.

Nytt av året vil være at lokalene leies ut til utstillinger og at utstiller(e) blir ansvarlig for event enkel servering i den forbindelse.

Alle kreative grupper, skriveloft og faste aktiviteter fortsetter som tidligere. Er du en del av en kreativ gruppe som ønsker/trenger et sted å møtes? Send oss en mail med forespørsel. Vi har ledig på dagtid og enkelte kvelder en kveld pr mnd eller hver 14. dag. www.steinbruddet.no Felleskostnader tilkommer. 

Har du lyst til å leie lokalen til seperatutstilling eller i fellesskap med andre så send oss en mail. Inger-Lise Enerly vil være kontaktperson og hun vil gi deg/dere all nødvendig informasjon og være tilgjengelig på veien mot utstilling. Hun treffes på mail ilenerly@online.no. Standard leieperiode er 14 dager og prisen er 2500 kr for lokalene. Det er ingen provisjon til Steinbruddet ved salg av kunstrverk. Første ledige periode i april.   

Vi legger ut informasjon om utstillinger på nett fortløpende. Ønsker du å få informasjon om utstillinger og aktiviteter i Steinbruddet så send oss en mail og vi legger deg til på mail-lista vår. steinbruddet@online.no

Har du andre spørsmål om Steinbruddet, våre tilbud eller aktiviteter, send oss en mail. steinbruddet@online.no

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter