Vernissasje søndag 28.oktober kl. 13.00 (dørene åpner 12.00, som vanlig)

Da har vi gleden av å ønske alle kjente og kjære venner og deres bekjente velkommen til ny utstilling i Steinbruddet. Det er billedkunstneren Vigdis Aarre Engesbak og fotograf Jon Terje Merg som frem til 14. nov. vil presentere sitt samarbeidsprosjekt i Galleriet.  

Vigdis (1972) er oppvokst på Kalbakken og bor nå på Lutvannskollen. Hun har sin kunstutdannelse fra gullsmedlinja på Elvebakken, Strykejernet kunstskole og hun har gått div kurs innenfor grafikk. Vigdis arbeider for det meste med monotypier (engangstrykk) og tusjtegninger, gjerne sammenblandet, men er også innom tresnitt, linosnitt, collographi og collager. Hun er ikke redd for å blande teknikker, men holder seg helst til fargene svart, hvitt og rødt. Motivene i arbeidene er ofte sykler, biler, scootere (Vespa) og høyblokker/vinduer, og hun bruker gjerne samme motiv om igjen mange ganger.

Jon Terje Merg (1964) har vokst opp på Sandaker, Rødtvet, Romsås og bor nå på igjen på Rødtvet. Han har fotoutdannelse fra Nordic School of Photography, samt div workshops med Robert Sannes og Bjørn Opsahl m.fl. Jon Terje har sin arbeidsplass med eget fotostudio, på Steinbruddet. Han jobber med alle typer foto-oppdrag, men bruker også foto som kunstform, som i denne utstillingen.

Utstillingen bærer preg av motiver der de har kombinert hverandres teknikker, på forskjellige måter, men de har også noen egne selvstendige verk.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en spennende og flott utstilling

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter