Søndag 09. september - 05. oktober stiller fire av våre dyktige malerinner ut i Galleriet.

Bente Kystad Syr

Bente maler fargerike bilder med ulike teknikker i akryl. Motivene er gjerne litt blandingsfabel. Hun har gått flere tegne og malekurs og fullfører nå billedkunstutdannelsen ved Nydalen Kunstskole. Bente er utdannet grafisk designer og it-kandidat.

Solrunn Husum

Solrunn er oppvokst i Nordland og motivene i arbeidene gjenspeiler dette. Maleri, tekstil, grafikk og akvarell er noen av teknikkene hun bruker. Hun har en bred kunstnerisk utdannelse fra bl.a Elisenberg husflidskole, Tromsø kunstskole og Billedkunstlinjen Nansenskolen på Lillehammer. Solrunn har arbeidet som ergoterapeut og høgskolelektor.

Kari Mikalsen

Kari maler hovedsak i akryl og blandet teknikk. Motivene er ofte abstrakte konstruksjoner, landskap, samt lekne og fargeglade motiver. Hun er en selvlært maler med stor interesse for kunst, interiør og design. Kari er kurset i akryl, olje og akvarellmaling av bl.a Dag Vatle og Hans Normann Dahl.

Maj-Gret Gaupås

Mai-Gret maler abstrakte, fargerike bilder i akryl og blandet teknikk. Hun har fullført to år på Nydalen kunstskole og Vika kunstskole. Maj-Gret har også utdannelse fra Høgskolen i Telemark, bokbransje, UIB Litteraturvitenskap og NITH Webdesign.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter