Steinbruddet vokser raskt og det skjer mye på flere plan. Det er ikke lenger mulig for oss "slaver" :-) å rekke over alt og alle. Vi ønsker samtidig at flere av våre medlemmer skal få ta del i dette givende arbeidet med å gjøre Steinbruddet til et spennende kulturhus og nærområdet til noe helt for seg selv.

Hvis flere gjør litt så blir det overkommelig for alle. Vi forventer selvfølgelig ikke at man skal ta på seg mer enn man kan bære, men hadde satt pris på om noen kunne ta et ansvar for bl.a:

Hus og Park gruppe  Det er litt pusling med huset. Boligbygg setter nå igang et større prosjekt hvor de bl.a skifter balkongene. Vi har imidlertid noen små prosjekter selv også i og rundt huset. Det er heller ikke meningen at gruppen skal gjøre event pusling med huset alene, men mer finne gode løsninger og dra prosjekter igang.    

Samtidig har bydelen fått bevilget en god slump penger til en forprosjektering av parken mellom oss og t-banen. Et stort område som skal utvikles og forhåpentligvis gi området et "gigantisk" løft. Et spennende prosjekt som trenger gode innspill og kreative steinbruddsjeler i den videre prosessen. Kunne du tenke deg å være med i denne ansvarsgruppen så send en mail steinbruddet@online.no eller si ifra i kafeen.

Økonomisk støtte Vi trenger hjelp av noen som har lyst og mulighet til å hjelpe Kulturhuset Steinbruddet i jungelen av muligheter for økonomisk støtte. Gjennom en sterkere økonomisk plattform kan vi også gi et enda bedre tilbud. Send oss en mail eller kom innom for en prat. steinbruddet@online.no

Hvis du har lyst og mulighet til å bidra innenfor et av disse områdene eller med noe annet så gi oss beskjed. Har er det nok å gjøre ;-) Slå dere gjerne sammen for å dele på en oppgave. På noen områdere har vi god oversikt, mens vi på andre områder mangler både arbeidskraft og kunnskap. Det er selvfølgelig mange som allerede i dag bidrar innenfor sitt felt i den daglige driften av Steinbruddet. Og takk for det :-) Uten disse bidragene hadde det ikke vært et kulturhus her idag, dvs ingen hus i hele      tatt ;-) Vi trenger imidlertid enda flere hender å fordele oppgavene på. Det begynner å balle litt på seg :-)

 Send oss en mail eller kom innom for en prat. streinbruddet@onlin.no  

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter