19. desember avsluttet vi som alltid med et julearrangement for barna. Det ble en hyggelig opplevelse for alle oss som var tilstede. Først var det åpen mikrofon og sangfuglen Uma på 5 år sjarmerte hele salen med den flotte blåfjellsangen. 12 år gamle Ida og Nora sang seg inn i hjertevarmen med sangen Mistletoe av Justin Bieber. Etterpå kom de profesjonelle nissene Ida, Ida og Betina og førte oss langt inn i den gode julestemningen med en herlig jule-medley. Inga H. Sætre og Ingvild H. Rishøi kom i tradisjonens tro ned fra skriveloftet for å ta oss med til Ikea og et besøk hos Unbrakomonsteret, midt på natten. Til slutt kom heldigvis Nissen. Dere vet, han med skjegget og gitaren. Etter et par artige låter som gledet både barn og voksne så var det tid for utdeling av store og flotte julegodisposer fra nisseverkstedet på Grorud, Mix-kiosken. Og så gikk alle til sitt og snipp snapp snute, så var det året ute.

16. desember haddde koret Steinbrudene sin første store konsert. Venner og bekjente var nok like spent som koristene og det var vel ingen som helt visste hva man gikk til:) Det ble selvfølgelig en flott julekonsert som en gang for alle beviste at brudene ikke står tilbake for andre mer landskjente kor:) Steinbrudene består som dere vet av 18 flotte Steinbrudd-damer i sin beste alder og når det nå har vist seg at de også kan synge så gleder vi oss til å følge de frem mot nye store høyder.

3. desember hadde Inger-Lise sitt etterlengtede blomsterkurs. 12 forventningsfulle damer møtte med godt humør og stor interesse. I løpet av et par timers kreativt håndverk så kunne alle gå hjem med 2 juledekorasjoner hver. At alle også ønsket å være med på kurs 2 på nyåret forteller om nok en vellykket formiddag i Steinbruddet.

Det er blitt 1. desember i Steinbruddet og aktivitetsnivået når stadig nye høyder. I dag var det runde 10 og finale i årets Steinbuddquiz. Seiern i dag gikk nok en gang til –Vill hjerne-, mens årets vinner ble noe overlegent, laget -Greit nok, og de kan i ett år kalle seg - Sannsynligvis de smarteste i Groruddalen-. Vi gratulerer og viser til egen link for resultatliste og linken billedgalleri for bilder fra premieutdelingen.  

18. nov hadde vi Vernissasje for årets siste utstilling i galleriet. En medlemsutstilling som presenterte 11 av våre kunstnere. Det var stor ståhei og god stemning som alltid på åpninger av nye utstillinger. Og med hjelp av vår hussaksofonist Erik Løkra ble den en stor dag både for utstillingsveteraner og spente debutanter. En flott utstilling har det blitt og den er vel verdt et besøk. Siste dag for utstillingen er 18. des.

25. nov hadde vi vår tradisjonsrike julemesse. Det var godt med salg av kunst og julekvirrivipper på de 14 bordene som tilbød resultatet av sene kreative arbeidstimer, gjennom et helt år. Godt besøk var det også, selv om det var 12 andre julemesser samtidig i nabolaget. Steinbruddets julemesse har nok en litt mer kunstnerisk vridning enn mange av de andre tradisjonelle julemessene.

2 av våre berømte og respekterte forfattere fra skriveloftet, Inga H Sætre og Ingvild H Rishøi, var som kjent Brageprisnominert. Inga Sætre fikk også prisen for årets beste barne/ungdoms bok. Vi sender våre gratulasjoner fra hele Steinbruddet. At noen av landets beste aktører innenfor sin nisje har sin arbeidsplass i Steinbruddet er kanskje ikke noe hemmelighet for oss som er en del av huset, men det er jo staselig at nå vet “hele væla” det.

Parken i vår egen hage, London park, kommer stadig nærmere en realisering. I dag, 1. des var det befaring med et knippe arkitekter i det aktuelle området. Vi følger prosjektet fra innsiden og ser frem til spennende tider for alle parkglade mennesker i nærmiljøet. Vi er så heldige å få være med i prosessen med etableringen av parken og håper på et suverent resultat til det beste for flest mulig innenfor målgruppene.

Vi har fått en ny kreativ sjel innsatt på skriveloftet. Komponist, låtskriver og produsent Lars Aass har installert seg sammen med de andre skriveglade. Allsidigheten begynner å bli stor på dette loftet som sannsynligvis er noe av den flotteste samling kreative sjeler, samlet på 34,5 kvadratmeter.

Kor, tegnegruppe, malegruppe og fotogruppe samles fortsatt hver 14. dag til felles glede og utfoldelse. Planer for neste år er allerede lagt og alle går mot nye høyder med blikket festet opp og frem. Det er mye å glede seg over i Steinbruddet og mest moro er det for de som bruker huset. Enten som gjest i kafeen eller aktivt med i noen av de mange aktivitetene som foregår på dag og kveldstid. Vi har rom for alle selv om alle ikke kan ha rom hos oss.

 

13. november har det blitt og det skjer stadig noe for enhver smak i Kulturhuset. Smykkekurset til Anna Maria Jakobsen ble en positiv opplevelse for 8 glade og lærevillige medlemmer. 3 kvelder med smykkedesign ga spennende løsninger og forhåpentligvis en julegave eller to også. Fotoklubben har gjennomført en særdeles vellykket utstilling på Furuset, med bilder fra Alna bydel. Mye av utstillingen ble solgt og nye avtaler ble inngått. Fotogruppa hadde i okt også et kurs i Steinbruddet. Vi fikk besøk av folkene i Genesis film som holdt et 6 timers filmkurs for interesserte medlemmer. Det var et meget vellykket og spennende kurs som dessverre altfor få fikk med seg. Heldige var imidlertid de som var der.

Tony Andersen og Steinar Enerly er også midt i skulpturkurset. 7 kreative og engasjerte medlemmer får endelig drømmen om en selvlaget skulptur oppfylt. Quiz’n er fortsatt like populær og det er alltid en god stemning blant de 60-70 personene som er en del av dette opplegget. Nest siste runde ble spennende som alltid, og denne gangen var det ”Vill hjerne” som stakk av med seieren. Koret har hatt flotte øvelser i kirken den siste perioden og ryktene går om at ”Gabriella’s song” snart er i repertoaret. Vi gleder oss med dem og ser frem til den snart foreliggende kirkekonserten. Malegruppa har 2 kvelder denne perioden fått besøk av kunstneren Bjørn Engkrog for personlig veiledning, noe de har satt stor pris på og som sikkert blir fulgt opp videre til neste år. Tegnegruppa fikk besøk av Hans Normann Dahl en kveld for et portrettkurs. Det ble både lærerikt og underholdene med en god blanding av historier og undervisning. Tegnegruppa fylles nå opp igjen etter en periode med noe frafall. Dette er en gruppe med tegneglade voksne personer av begge kjønn, men med felles interesse. Det er fortsatt noen ledige plasser i gruppa. Forfatterne våre har sannsynligvis lange arbeidsdager under arbeid med nye bøker. Vi kan imidlertid gratulere to av dem, Ingvild H Rishøi og Inga H Sætre med Brageprisnominasjoner i hver sin kategori. Det er ikke dårlig for et enkelt skriveloft og ha slik en standard. Kafeen øker stadig både omsetning og antall besøkende, som om det skulle henge sammen. Hver åpningsdag kommer det nye personer innom som har hørt ”rykte” og god kaffe, hjemmebakts og en spesiell atmosfære. Vi tar imot alle besøkende og får stadig nye bekreftelse på at vi er ”inne på noe”. Keramikkutstillingen til Maya og May-Britt har fått særdeles mye skryt og det er gledelig at også salget også har vært bra, ikke bare praten.    

 

20. oktober. I kveld er det ny quiz i Steinbruddet og det er stappende fullt med nærmere 70 særdeles smarte medlemmer. God stemning er det også i dette “lukket selskap”. Tirsdag 18. okt startet smykkekurset med Anna Maria Jacobsen. Der var det også god stemning og kreativ utfoldelse hos de 9 heldige medlemmene som fikk plass. Samme da var det fotokurs i fotogruppa. Et meget vellykket arrangement for de fleste av de fotoglade. Til helgen åpner fotogruppa også en ny utstilling, denne gang i Bydel Alna. Koret forbereder seg med øvelser hver 14.dag foran årets julekonserter. Kanskje hører vi (og ser ;)) de også i Steinbruddet nærmere jul. Malegruppa og tegnegruppa møtes på onsdager gjennom hele året for felles kreativ utfoldelse og høsten er intet unntak. Kafeen har hatt godt med besøk i høst og det er daglig nye mennesker som dukker opp. Spesielt hyggelig er det å se så mange unge mennesker finne veien til Groruddalens beste caffe-latte. Medlemsutstillingen denne måneden har også fått mye skryt. 10 kunstverk har også funnet veien til nye eiere. Mimreklubben møtes hver onsdag for... mimring og strikkeklubben møtes også hver onsdag for ... strikking, og selvfølgelig er det noe sosialt rundt aktivitetene:) Trillegruppene kommer innom stadig vekk og når 2-3 grupper kommer samtidig kan det bli trangt om plassen på Gallerigulvet. Så når strikkeklubben, mimreklubben og trillegruppene møtes over kaffe og prat kan man si at Steinbruddets kafetilbud har livets rett og bringer glede til nærmiljøets beboere. At det ikke er tilsvarende tilbud ellers i dalen er våre besøkende et bevis på. De kommer fra hele Groruddalen og finner seg meget godt til rette i Steinbruddet. Det går igjen i praten at huset har sjel og gjør noe godt med de menneskene som besøker kulturhuset. Kulturhistorie i veggene er det jo fra gammelt av og mindre blir det ikke med alt som skjer i disse tider også. Det har ikke vært noen utgivelser av forfatterne våre denne måneden, men så var de jo ganske så aktive i vinter og våres. Nå skrives det igjen for fulle mugger og vi gleder oss til bøkene blir ferdige:) Og om 2 dager er det ny utstilling...

 

20. september og aktivitetene går sin gang i Steinbruddet. Siden åpningen har vi hatt nok en flott utstilling fra Fotoklubben. Granittrock ble presentert for 3. året og det er tydelig å se at fotoklubben er i utvikling. En kjempeutstilling har det blitt og mye skryt har de fått. Høstfesten ble arrangert 18. sept. og det var stappende fullt inne, men det dårlige været får ta skylden for noe mindre pølsespising ute. Verdensmester i grilling Jonny Krosby grillet i hvert fall for oss som var der. Tøff konkurranse ble også i Steinbruddmesterskapene og verdige vinnere fikk vi. Ida Enerly i stein, saks og papir. Bjørn Nygaard i pilkast og Tore Bråteng i stikka. Gratulerer så mye og flere av oss ser allerede frem til revansje neste år :) De fikk alle sin vel fortjente premier. Inne var det først åpen mikrofon og flere som benyttet sjansen. Så jazzet Erik Løkra og Frode Hermansen opp stemningen slik de har gjort ved flere anledninger. Det er alltid en glede å ha disse fantastiske musikerne på besøk og vi gleder oss til å se de igjen. Etter jazzen så "roet" vi det hele ned med litt opera...For en opptreden.. Mor og datter Bagøien Moe tok salen slik ingen før de har gjort og etter 20 fantastiske minutter fikk de også applaus slik ingen tidligere har fått. Flere av barna har fått problemer med å lukke munn etter 20 minutter i måpeland. Dette skal vi prøve senere også. Flotte ambassadører for opera var de begge. Spør noen som var der om det var bra... spør gjerne barna.. det var en stor opplevelse:) Etterpå kom Ingvild Rishøi og Ane Nordin Løvå ned fra skriveloftet og leste for barna fra deres egne bøker. Det gikk som alltid strålende og det må jo ha vært en drømmedag for barn i Steinbruddet denne søndagen for det hele ble avsluttet med at Magiker Jan Crosby tryllet bort det ene og det andre før det brått dukket opp en kanin fra en tom skuff...og da trengte ingen å gå skuffet hjem. I kafeen hadde Inger-Lise fått hjelp av Gitte, Kirsten, Kari, Kjersti og ute bidro Lars, Roy, Espen, Marius, Luca og Max B for at alt gikk etter reglene. En flott dag og en fest for alle de som var der :) Alle gruppene er godt i gang å kjører sine egne opplegg. Det skjer mye i hver kreativ gruppe og det er mange som nå er den del av livet i Steinbruddet. Og flere blir det. Kursprogrammet ble lagt fram på høstfesten og mailer går til medlemmer om påmelding. Skulle noen være interessert i å være med på aktiviteter eller kurs i Steinbruddet er det bare å melde seg inn :) Det er få steder du kan få så mye for 200 kr i året som hos oss.

5. sept. ny medlemsutstilling. Det har vært en feiende flott Vernissasje for fire av våre medlemskunstnere. Birgit Jakobsen, Astrid Heimer, Anthony Andersen og Randi Hosøy fikk alle masse oppmerksomhet og mye skryt for en flott utstilling og spennende uttrykk. Sjelden har det vært så mange innom på en åpning enn det var i dag og en meget god stemning har det vært, og mange hyggelige gjester kom, som alltid. Erlend Jegstad spilte tre Cornelis Vreeswijk låter og fikk sin velfortjente applaus. En flott åpning av utstillingen, en spennende utstilling og en meget god stemning denne søndagen i Steinbruddet. En god dag for kunst og kultur fra Groruddalen.

 

 

Det har blitt 25. august og vi er i gang igjen. Det ble en strålende høståpning i Steinbruddet med mange gjester og en flott utstilling av Groruddalen kunstforening sine medlemmer. Erik Løkra og hans saksofon stod for det musikalske innslaget ved åpningen og det var som alltid stemningsfullt og vakkert. Alle gruppene er i gang igjen det er stor aktivitet i og rundt Steinbruddet. Parken er vedtatt regulert og nå er det "bare" gjennomføringen igjen. Vi prøver å få tak i Christian Ringnes, men han er ikke lett tilgjengelig. Vi er samtidig utrolig glad for at Kari Jaquesson ikke bor i Groruddalen. Et spennende prosjekt som vil berike nærmiljøet og gi nye dimensjoner til kulturaktivitetene i og rundt Steinbruddet. Hvis du er medlem i kulturforeningen vår vil du snart få tilbud om gratis kursaktiviteter utover høsten. Er du ikke medlem er du likevel velkommen i kafeen og galleriet for en hyggelig kunst, kaffe og kake opplevelse. Det er nettopp etablert en strikke / hekle klubb i kulturhuset vært. Interesserte møtes i kafeen onsdager mellom klokken 12.00 og 13.00. Det er åpent for alle og det er selvfølgelig gratis å være med. Høstens første Quiz gikk av stabelen i dag og det ble en spennende og nervepirrende konkurranse. Som alltid stinn brakke og utrolig hyggelig stemning. En av premiene denne gang var den nye tegneserieromanen til vår loftforfatter Inga Sætre. Denne gang var det som dro det lengste strået. Se egen link for flere resultater.

 

Sommerstengt i Steinbruddet frem til 21. august

 

19. juni. Den siste måneden har det vært fult av aktiviteter i Steinbruddet. Fotoklubben har presentert en fantastisk flott utstilling i Galleriet. 20 av medlemmene viste 1 bilde hver seg og de har fått veldig mye vel fortjent skryt for denne utstillingen. På vernissasjen var det som alltid fullt i Galleriet og vi var også så heldige å få høre en av medlemmene, Berit Winterhalder, spilte 3 melodier på fløyte og hun fikk sin velfortjente applaus. Sporty gjort og vakkert fremført. Vi har også presentert en utstilling laget av barna i Huken naturbarnehage denne siste måneden. Blåbærlyng var temaet og tegningen var fantasifulle og flotte. De hadde også laget hver sin blåbærlyngskulptur av grorudgranitt. Det var veldig hyggelig stemning i Galleriet da barnehagen hadde Vernissasje. Stas var det også å få drikke cider av de høye glassene. Ane Nordin kom og leste hele den nye boken hun har skrivet. Barna satt helt rolig og fulgte den spennende fortellingen helt frem til en lykkelig slutt. Tegneklubben, maleklubben, fotoklubben, forfatterloftet og koret har alle hatt sine vellykkede avslutninger. Koret hadde også en flott konsert for de eldre på Sagene. Quiz gjengen har gjennomført runde 5 av 2011-turneringen og det knives om plasseringer både i toppen og litt nedover på lista. Alle er like ivrige selv om noen er litt mer uheldig med spørsmålene enn andre. Inga Sætre på loftet har gitt ut en tegneserienovelle og har allerede høstet mange gode ord for den boka.   Det kommer stadig nye mennesker innom kafeen og siste dag før ferien ga omsetningsrekord for en vanlig søndag. Vi tror økningen vil fortsette utover høsten og det er helt sikkert at Steinbruddet er et etterlengtet kulturelt tilbud for folk fra hele Groruddalen. Vi ser frem til å se dere alle igjen den 21. august. God sommer fra Steinbruddet.

15. mai. Det var stappende fullt av nysgjerrige besøkende og spente utstillere på åpningen av tegneklubben sin første utstilling sist søndag. Det har blitt en flott utstilling og det er nå mulig å ta en titt på hvor tegnegruppa står, frem til 27. mai. 17 år gamle Celine Grønvold fra Grorud fremførte tre egenproduserte sanger under vernissasjen og fikk rikelig med fortjent applaus for det. Fotogruppa er stadig ute å fotograferer nye bilder til deres egen utstilling som åpner 29. mai. Malegruppa er nå etablert og allerede fulltegnet, med 25 medlemmer. De skal møtes hver 14. dag i Steinbruddet for maling og inspirasjon. 4. runde av quiz konkurransen ble stilfullt gjennomført 12. mai med latter, spenning og allsang. Vi har montert mer lys i Galleriet til stor glede for alle kreative grupper og kommende utstillinger. Det er også kjøp inn nye utemøbler til verandaene og glade kafegjester har allerede tatt de i bruk.

17. april. Koret har øvet seg videre mot den store kordagen:), tegnegruppa, fotoklubben og malergruppa har hatt sine kreative kvelder og kafeen har en dobling av antall besøkende fra i fjor. På skriveloftet er det full aktivitet. Det betyr at livet i Steinbruddet går sin gang og at alle kreative sjeler gleder seg over muligheten til å få være en del av dette Kulturhuset.

Vi har gjennomført runde 3 (av 9) av årets quizturnering og tabellen begynner nå å ta form :) se egen side for resultater og tabell. Alle 14 lagene møter hver gang og det er en flott stemning i galleriet under disse kveldene. Quizmaster Bjørn og Espen har nesten alltid de rette svarene på spørsmålene de selv har laget :) flotte premier vanker til vinnere, tapere og middelklassen. Alle lagene er flinke og gjør en hederlig innsats hver eneste gang. Vår honnør går til hele Quizgruppe for hyggelige og minnerike kvelder. Bare det at dere har meldt dere på denne turneringen er et tegn på at dere tilhører de aller smarteste i Groruddalen:)

8. og 9.april arrangerte vi et tegneseriekurs for ungdom og voksne, med Lene Ask. Lene er en av Norges mest aktuelle tegneserieskapere og hadde i fjor arbeidsplassen sin i Steinbruddet. Det ble et flott og særdeles lærerikt kurs for de interesserte og vi håper vi også senere kan få besøk av Lene Ask.

3. april var det vernissasje på utstillingen til Jan Olav Forberg. Se billedgalleri for et innblikk i hans fantastiske verden av spennende uttrykk. Når dette skrives går utstillingen mot slutten ag vi har solgt nærmere 50 av bildene hans. Det er bare å gratulere kunstneren med en vellykket utstilling. Steinbruddet er også veldig fornøyd med at vi fikk mulighet til å presentere den tidligere Grorudbeboer Jan Olav Forberg sine kunstverk for vårt publikum. Vi fikk også besøk, på Verissasjen, av den glimrende og høyst aktuelle Ammerudkomponisten og musikeren Joacim Frøystein. En stor opplevelse for alle som var tilstede.

31. mars holdt Tony Andersen nok et av sine lærerike og humoristiske skulpturkurs. 5 medlemmer i alder 11 - 84 fikk et hyggelig møte med Tony og leira. En meget god stemning var det og flotte skulpturer ble det.

Steinbruddet sendte kr 20 000 til Alfred Oduya og hans skoleprosjekt. Et solid bidrag og vi er stolte av å kunne hjelpe Oduya i hans arbeide i Kenya med å gi barn og unge et bedre kulturtilbud. Samtidig ga Synøve Dyrkorn og Ann Kristin Sæves Haugen 20 000 kroner av Deres overskudd på utstillingen i februar til Stein Holmviks minnefond. En flott gest som igjen bidrar til bedre vilkår for enkelt barn og ungen i fotballmiljøet på Grei.

Onsdag 30. mars fikk vi besøk av kunstneren Bjørn Engkrog. Han holdt et meget interessant og lærerikt foredrag om fotografiets betydning og virke innenfor kunsten. Bjørn fortalte om utviklingen og bruken av optikken fra 1400-tallet til våre dager. En utvikling som strekker seg teknologisk fra Camera Obscura via speil - frem til fotografiapparatet, og bildeoverføring til vegg eller lerret. Det var 25 nysgjerrige sjeler som hadde funnet veien til Steinbruddet denne kvelden og det hørtes ut som alle var meget fornøyd med foredraget. Etter Bjørn Engkrog var ferdig ble 12 kreative maleglade igjen og startet en malerklubb. Steinbruddets malerklubb. I tillegg meldte deg seg to, tre personer samme kveld som også ville være med , så nå er også den gruppa fulltegnet. Det tok et døgn og det forteller vel litt om behovet for denne type tiltak i dalen.

27. mars kom Ingvild Rishøi ned fra loftet og holdt et spennende, artig og lærerikt "bokbad" helt på egen hånd. Hun leste fra den kritikerroste novellesamlingen - Historien om Fru Berg - og fra den nye barneboka - pling i bollen -. Det ble en veldig hyggelig opplevelse for et fullsatt Steinbrudd. Bøkene kan kjøpes i bokhandelen eller i Steinbruddet, da med en hilsen :)

Søndag 06. mars var det åpning av ny utstilling. 37 år gamle Oduya har en bred kunstutdannelse fra Kenya og har hatt en rekke utstillinger i hjemlandet og Sør-Afrika. Han har vunnet flere priser, bl.a ved Kenya Museum Society i 2000 og ved France Cultural Exhibition i 2004. Det var mange som tok turen innom galleriet denne dagen selv om det var VM-avslutning i Holmenkollen. Mange gode ord og anerkjente nikk fikk kunstneren. 4 bilder ble solgt første dagen og det var flere som skulle komme tilbake senere for å ta en ny titt. I mars 2011 begynte en innsamlingsaksjon for å realisere Alfred Oduya`s drøm om å bygge en kunst og kultur skole for barn og unge i West Pokot. All inntekt fra utstillingen i Steinbruddet vil gå uavkortet til Alfred Oduya`s arbeide med å etablere denne kunstskolen. Vi er stolte at vi er gitt mulighet til å bidra. Alfred Odoya er en meget dyktig og spennende maler og vi gleder oss til å gi Groruddalens kunstinteresserte et innblikk i hans verden av farger, lys og uttrykk. Den glimrende saksofonisten og komponisten Erik Løkra, spilte under åpningen.

 

Fredag 11. februar er en helt vanlig kafèdag:) Kanskje ikke noe å skrive om tenker du, men det begynner å bli mange som stikker innom for en kaffe og en kake/vaffel, en prat med kjente/ukjente og titt på utstillingen. Kafeen har mange faste gjester og det var tydelig at vi har vært savnet i januar. Ellers hadde tegnegruppa på tirsdag en lærerik kveld med akt-tegning, fotogruppa arbeidet hektisk på onsdag med prosjektet - perler i Groruddalen - som skal presentere på Veitvet-senteret i midten av februar. Quiz'n startet på torsdag og vi legger ut resultatene på egen side slik at alle kan følge med sitt favorittlag.) Det var stor stemning og stinn brakke som vanlig, og quizmastere Bjørn Nygaard og Espen Enerly gjennomførte arrangementet som alltid, med stil, god variasjon og passe vanskelighetsgrad i spørsmålene.

 

Vi åpnet igjen Galleriet/Kafeen 6. feb. med en fantastisk flott debututstilling med de nyutdannede kunstnerne, Synøve Dyrkorn og Ann Kristin Sæves Haugen. Aldri har så mange kunst og kafeinteresserte funnet veien til åpning av en utstilling i Steinbruddet. At 9 store bilder ble solgt første dagen vitner om høy kvalitet og stor interesse for kunstnerne og deres verk. Se egen link bildegalleri. Stolte kunstnere og meget fornøyde Steinbruddarbeidere kan se tilbake på en fantastisk åpningsdag. Det er bare å gratulere og at det er et sterkt behov for kulturhus som Steinbruddet har denne dagen vært en bekreftelse på. Vi gleder oss til å vise frem bildene til dere som ikke rakk innom i dag. Et sted mellom 223 og 274 besøkende på på første dag av en utstilling må sies å være svært bra. Det er ikke mange kunstnere i Oslo som trekker så bra med besøk, men så var det flotte rammer for utstillingen også :)

I år kom vi tidlig i gang og både fotoklubben, koret og tegneklubb har allerede hatt sine første møter og satt agendaen for semesteret.

2 av våre forfattere har allerede i år gitt ut bok. Ingvild H Risøi er ute med novellesamlingen - Historien om fru Berg - og Jørn Sværen er også tilgjengelig i bokhandelen og i Steinbruddets kafeutsalg med - Dronning av England -.

Lokalene har også i år fått et strøk ny maling og ved siden av at huset generelt har blitt pusset opp så nå ser kulturhuset også ut som et framtidsprosjekt. Det står riktignok igjen noen småting, men i forhold til hvordan det så ut da vi gikk inn 2010 så...gleder vi oss over alt som er gjort og ser frem til et innholdsrikt og spennende år i Kulturhuset Steinbruddet.

 

 

 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter