April. Steinbruddmalernes første utstilling - en stor suksess. 6 bilder solgt første dagen og fullt hus gjennom hele åpningsdagen. Aprilquiz'n ble like hyggelig som alltid. 70 smarte Groruddøler kjempet om ære og berømmelse. Denne gang stakk "Gruserne" av med seieren og kunne ta med seg en megetpopulær 1.premie hjem. Bendygutta imponerte med en sterk 2. plass. Ellers går våre applauser til Espen Enerly og Bjørn Nygaard, byens beste quizmastere. Nok en gang godt forbredt og med full kontroll.

Mars. Bjørn Engkrog - Utstilling. marsquiz Tegnekurs med Hans,

Februar. Da vare vi endelig i gang igjen og det var tydelig mange som var glede for det. Vi også. Utstillingen til vår polske kunstner Janina Laxness fikk mye velfortjent oppmerksomhet fra de fremmøtte. Det har blitt en flott utstilling som nok finner sitt kunstinteresserte publikum i løpet av utstillingsperioden. Uttrykket og teknikken er noe helt annet enn vi tidligere har stilt ut så vi oppfordrer alle til å få med seg utstillingen.

 Årets først quiz ble et vellykket arrangement. I år er det 15 lag a 5 personer som deltar og det vil si at det er nærmere 80 smarte steinbruddvenner som møtes 1 gang i måneden til dyst og hygge. Topp stemning og høyt kunnskapsnivå preget denne første runden og seieren gikk velfortjent til Gruserne. Se egen link for resultater og billedgalleri for stemmning.  

Malegruppa er fortsatt fulltegnet og allerede godt i gang med nye spennende penselstrøk. Tegnegruppa har hatt besøk av deres egen tegneveileder, Hans Normann Dahl. Bådde malegruppa og tegnegruppa har utstilling i Steinbruddet å forbrede seg til. Vi gleder oss også. Fotogruppas 35 medlemmer har faste møter og interne kurs, og har lagt opp til et aktivt og spennede år hvor utstilling på Årvoll gård og i Steinbruddet står sentralt. Koret er alle godt i gang med sine aktiviteter. På skriveloftet er det selvfølgelig full aktivitet og det er ventet flere kritikerroste bøker fra den etagen i år også. Loftet er fulltegnet og det er nå en flott blanding av kreative sjeler samlet der oppe. Se egen link for navnliste.

 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter