28. nov - Vernissasje med Christine Wittenberg Meier ble en stor suksess.

Endelig kunne Christine Wittenberg Meier (Ammerud) presentere maleriene for "naboene". Det var kø utenfor allerede før åpning og når publikum først kom inn, og fikk oppleve hennes spennende og fargerike utstilling, manglet det ikke på gode og store ord fra et kjøpevillig publikum. Utstillingen kan ses i Steinbruddet frem til 20. desember. Benytt denne muligheten til å oppleve en av våre spennende lokale kunstnere.56 kunstverk, malerier og akvareller.        

 

Julemessa i Steinbruddet 22. november gikk over all forventning.

Det var fullt kjør fra dørene åpnet. Hvor alle kom fra vet ikke vi, men en periode trodde vi bussen stoppet rett utenfor døra. Det rant inn med forventingsfulle og kjøpeglade groruddøler gjennom hele søndagen. Veldig hyggelig både for oss og for de som solgte sine julegaver. Vi ser allerede frem til neste jul ;-) 

 Takk til alle dere som bidro til at dette ble en god dag for hele Steinbruddet 

 

 1 år med Steinbruddet

 Det ble en stor og hyggelig markering 13. sept. Vi er veldig fornøyd med dagen og har fått tilbakelmeldinger som tyder på det var flere som satte pris på "festen".

 

Vi vil takke alle som bidro til at det ble en dag for "historiebøkene".

Først og fremst alle dere som kom. Over 300 hyggelige sjeler skapte den gode stemningen.

Alle dere som så gjerne tar i et tak for fellesskapet i Steinbruddet. Takk nok en gang.

En verdig vinner av årets Steinbryterpris, Kari Bjørklund. En stor takk igjen.

Kjøttmester Jonny Krosby grillet oksespyd fra en annen verden:-).

Kjell Oppegård sang Sandbekksanger til stor glede og forlystelse, i et fullsatt galleri.

Tryllekunstner Jan Crosby beriket dagen til både små og småstore med et fortryllende show.

Erik Løkra skapte meget god stemning i hagen med sin saxofonen

Alle som bidro til å skape en god gammel stikkastemning. Et entusiastisk publikum omkranset hele spillefeltet og løftet hvert kaste frem mot strek. Sjelden har så mye konkurranseinstinkt hvert samlet på et så lite område. Etter flere runder med kvalik stod vi igjen med en meget verdig vinner. Terje Karlson fra Kaldbakken. Gratulerer og nyt året som stormester. Det blir sannsynligvis enda tøffere neste år ;-)

Fem på topp i stikka: 1)Terje Karlson 2) Steinar Enerly 3) Simen S. Olsen, Tim Merg, Rune Sundborg, Daniel Enerly Selstad, Anders Frogner, Mimmi.

Siste innledende runde i Groruddalsmesterskapet i Dart ble også spennende. Johnny Odden og Steinar Enerly kastet begge 27p i innledende runde. Finalen avgjorde Steinar Enerly, på hjemmebane, med 25p mot Johnny Oddens 24.

Fem på topp i pilkast: 1) Steinar Enerly 2) Johnny Odden 3) Mats Nygaard 4) Bjørn Nygaard 5) Dennis Enerly Selstad

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter