Aktiviteter vinter - vår 2011

Vi tilbyr et tegneseriekurs for barn i midten av april med 2 av landets mest aktuelle tegneseriskapere, Inga Sætre og Lene Ask.

Vi håper å starte et bongdomskor i løpet av februar. Har du barn/ungdom mellom 10 - 14 år...følg med på medlemsmail

Vi er i gang med å etablere en kunstmalergruppe som skal være klar i løpet av våren

Ønsker du et introkurs i skulptur...Se tonydesig.info og steinarenerly.no for inspirasjon og meld deg på når muligheten kommer.

5 spennende og forskjellige utstillinger er planlagt frem mot sommeren, se egen side.

Tegnegruppa holder på hver 14.dag og jobber mot debututstilling i mai.

Fotoklubben er godt i gang med prosjektet  - perler i Groruddalen - og skal presentere det hele på åpningen av nye Veitvet senter 17. feb.

Koret øver hver 14. dag og vi gleder oss til å høre de til våren igjen...:)

Quiz'n har en årskonkurranse gående og resultater kan følges på egen side gjennom hele året...til glede for mange/noen :)

Vi ønsker også å ha en hyggelig vårfest med spennede kulturaktiviteter og underholdning. Vi kommer tilbake med invitasjon pr mail:) 

Ønsker du å holde deg oppdatert på aktiviteter i Steinbruddet så meld deg inn :) 200 kr i året for voksne og gratis for barn under 20 år.

Skal du være med i grupper og kurs på Steinbruddet må du være medlem. Skal du besøke kafeen, en utstilling eller være på en åpen aktivitet er du selvfølgelig helt fri til å delta :) men vi tar gjerne imot støttemedlemmer også. Uten medlemmer...intet Steinbrudd :) 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter